Νυκτός: 210 4933777
Κινητό: 6944 100636
Τηλέφωνο: 210 4131380
MUL-T-TLOCK OMEGA PLUS
FIAM X1R κλειδαριές
ISEO Μηχανοτρονικές κλειδαριές
Ανακατασκευή κλειδιών αυτοκινήτωνΗ απόδοση ασφάλειας είναι το κύριο στοιχείο για αυτό το τμήμα της αγοράς. Η εξειδίκευση είναι ο βασικός παράγοντας που προτείνουμε. Η ISEO μια εξειδικευμένη εταιρεία παράγει κυρίως κλειδαριές για θωρακισμένες πόρτες με πιστοποίηση υψίστης ασφαλείας.


Οι κλειδαριές μας είναι στην κορυφή της σειράς των παραμέτρων ασφαλείας για όλες τις κατηγορίες της πιστοποίησης. Οι κλειδαριές μας δοκιμάζονται συνεχώς για να ελεγχθεί η ποιότητά τους. Έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να εγγυηθούν την ανθεκτικότητα και την αποτελεσματικότητα με την πάροδο του χρόνου.


Ο τελικός χρήστης, εσεις, αναζητά την ασφάλεια, αλλά και για την άνεση: τα κλειδιά της ISEO έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις αυτές. Μπορούν να διαγραφούν εντελώς και να βγουν νεα, γεγονός που καθιστά εύκολο επιτευχθεί υψηλή ασφάλεια εάν τα κλειδιά χαθούν ή αλλάξουν οι κάτοχοι τους. Οι ηλεκτρομηχανικές κλειδαριές έχουν μια ανεξάρτητη παροχή ρεύματος, με μπαταρίες μακράς διαρκείας που απλοποιούν την εγκατάσταση.